NOT KNOWN FACTS ABOUT انگور

Not known Facts About انگور

Not known Facts About انگور

Blog Article

این جوشانده را بگذارید تا ته نشین شود. سپس روی آن را بردارید و بنوشید.

در پایان این آزمایش، معلوم شد زنانی که عناب خورده بودند، در مقایسه با گروه شاهد دارای مقادیر کم‌تری از این عناصر سمی در شیرشان بودند.

با ما همراه باشید فیسبوک اینستاگرام توییتر آخرین مطالب خواص خوراکی‌ها

ورود به پنل کاربری رمزتان را گم کرده‌اید؟ عضویت در سایت

عناب همچنین حاوی مقدار نسبتاً زیادی پتاسیم است که نقش مهمی در کنترل عضلات و تعادل الکترولیت دارند.

عناب میوه کم‌کالری و با داشتن میزان بالای پروتئین و فیبر، نیازهای غذایی را تأمین نموده و همواره کمتر در میان وعده سراغ تنقلات می‌رویید، در نتیجه مصرف عناب در طولانی‌مدت به کاهش وزن به شما کمک می‌کند.

طب سنتی ایرانی، عناب را چاق‌کننده و مقوی معده و کبد می‌داند.

اما حتی عناب خشک نیز بسیار مغذی است و فواید فراوانی دارد. در بازار می‌توان هم عناب تازه و هم عناب خشک یافت. عسلی که (مثلا در بیرجند) از شکوفه‌های درخت عناب گرفته می‌شود، رنگ تیره‌ای دارد و به‌راحتی از عسل زرد که از شهد سایر گل‌ها گرفته می‌شود، قابل تشخیص است.

عناب در زمان ابتلا به اسهال می‌تواند حرکات مربوط به دستگاه گوارش را کاهش دهد.

محتوای فیبر موجود در عناب می تواند به تقویت احساس سیری و جلوگیری عناب برای یبوست از پرخوری کمک کند و به مدیریت وزن کمک کند.

همچنین مطالعات حیوانی و برخی آزمایش‌ها نشان می‌دهد که عناب ممکن است باعث بهبود حافظه شده و به سلول‌های مغز در برابر آسیب‌های ناشی از ترکیبات تخریب کننده اعصاب کمک کند.

هم تحقیقات جدید و هم طب سنتی نشان داده است که مصرف مرتب عناب باعث کاهش سطح کلسترول و تری‌گلیسریدها در خون می‌شود.

از دیگر خواص میوه عناب کمک به بهبود فرآیندهای گوارشی بدن است. فیبر موجود در عناب می‌تواند به هضم بهتر کمک کند، اما ساپونین‌ها و تری‌پپنوئیدها نیز با بهینه سازی جذب مواد مغذی و ترویج حرکت سالم غذا از طریق روده‌ها، در این امر نقش دارند.

عناب تازه حاوی مقادیر مناسبی از ویتامین A ، ویتامین C و پتاسیم است که ضمن پیشگیری و درمان سرماخوردگی می تواند برای درمان سرفه هم مفید باشد

Report this page